Tandem afgeslankt verder !

Op 1 januari 2013 hebben wij het grootste deel van onze cliënten en medewerkers overgedragen aan collega zorginstelling ZORGINTENS te Drachten. Ondanks deze verandering zullen onze cliënten dezelfde hulpverleners houden.

Wijzelf gaan door met een bescheiden aantal cliënten. Wij blijven samen werken met een aantal ex medewerkers, die zich zelfstandig gevestigd hebben. Hierdoor is het mogelijk om ook cliënten met een dagelijkse zorgbehoefte te blijven bedienen.

Ook met Zorgintens blijven wij ten behoeve van een aantal cliënten samen werken.

Wij, voelen ons erg prettig bij deze reorganisatie. Wij kunnen ons weer volledig richten op de zorgvragen van onze cliënten. Wij nemen geen nieuwe cliënten meer aan. Aan nieuwe zorgvragers kunnen wij van harte Zorgintens aanbevelen. Zij onderschrijven onze uitgangspunten, namelijk deskundigheid en betrokkenheid , en werken daar actief aan verder !

Posted in Geen categorie door Jikke de Haan. Reacties uitgeschakeld

Veranderingen bij Tandem

Per 1 januari 2013 is er veel veranderd bij Tandem: Binnenkort hierover meer informatie.

Posted in Geen categorie door Jikke de Haan. No Comments

AquaZoo uitstapje

Zoals elk jaar is Tandem ook dit jaar weer op pad gegaan samen met een aantal cliënten. Dit jaar ging de reis naar AquaZoo Leeuwarden.

Een echte aanrader voor iedereen die van dieren houd. Vooral het varen met een roeiboot en het fietsen op een waterfiets was een groot succes. Maar het was ook heel bijzonder om een aantal vogels, apen en kangoeroes van heel dichtbij te zien.

Voor meer foto’s kun je contact opnemen met Jikke de Haan: jikke@pgbtandem.nl

Posted in Geen categorie door Jikke de Haan. No Comments

Prokkel 2012

Ook dit jaar organiseren we een Prokkel en wel op 9 juni.  Wederom vanuit de Hendoweg 3-7 waar men zich vanaf 10:00 verzamelt en vanaf waar de fietsen rond een uur of 11 zullen vertrekken. Natuurlijk word er voor een hapje en een drankjes gezorgd.

Opgave is nog steeds mogelijk via: jikke@pgbtandem.nl of via 0519-296359

Posted in Geen categorie door Jikke de Haan. Reacties uitgeschakeld

Kerst en 2012

2011 loopt op zijn eind. Daarom vanuit PGB Tandem een Kerstgroet

Posted in Geen categorie door Jikke de Haan. No Comments

Prokkel 2011

Op 11 juni verzamelden zich enthousiaste fietsers en een aantal donkere wolken  boven de Hendoweg. Meewandelen.nl had de route uitgezet en Lammert de vries de tandems geregeld en de deelnemers waren er klaar voor: er kon geprokkeld worden.

Het was een enerverende dag die dankzij de volharding van een aantal fietsende bikkels, een sprookje en een hoop goeie koffie en appeltaart een daverend succes werd.  Hieronder een aantal foto’s. Als je meer foto’s wilt kun je contact opnemen met Jikke de Haan. Desgewenst krijg je meer en andere foto’s toegestuurd.

Posted in Geen categorie door Jikke de Haan. No Comments

Inschrijving Tandem Prokkel sluit 30 Mei!

Tussenstand Prokkel – Inschrijving sluit op 30 Mei!

Nog 8 dagen te gaan tot de inschrijving van de TandemProkkel sluit.

Op dit moment fietsen er al 20 Tandems mee en hebben we nog 12 plekken over. Wil je graag meefietsen? Schrijf je snel in want vol=vol.

De route is inmiddels uitgezet. Bovendien kunnen we melden dat we naast tandems  ook  enkele bijzondere fietsen beschikbaar hebben namelijk een Fun2go en een Platformfiets .

Wil je hierop fietsen kun je dit aangeven op het Deelname formulier 2011 of dit bij de start aangeven. (wie het eerst komt, wie het eerst maalt)

Posted in Prokkel 2011 door Jikke de Haan. No Comments

Inschrijving Prokkel

Op 11 Juni 2011 wordt er weer geprokkeld door Tandem. Als je graag wilt meefietsen kun je hier het Deelname formulier 2011 downloaden, invullen en terugsturen.  Wees er snel bij, 27 Mei sluit de inschrijving en vol = vol!

Achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang. Lammert de Vries revalidatie techniek en meewandelen.nl zijn in samenwerking met Tandem bezig met het regelen van alle zaken rondom deze jaarlijkse Tandemfietstocht.

vragen en ingevulde inschrijfformulieren kunnen naar

Jikke de Haan

PGB Tandem

Hendoweg 3-10

9101 PC Dokkum

0519-296359

Posted in Geen categorie door Jikke de Haan. Reacties uitgeschakeld

Na de markt van mogelijkheden

Inmiddels is de markt van mogelijkheden achter de rug

Wij als Tandem hebben er een goed gevoel aan over gehouden. Hoe goed? Lees daarvoor de weblog van Harm en Jikke.

We hopen dat u als bezoeker van de MVM2011 ook met een goed gevoel terugkijkt op de bijdrage van Tandem. Wij willen u hartelijk danken voor uw bijdrage.

Deze dag is mede dankzij de bijdrage van Cees Grimbergen en de ouders van Gerrit enorm succesvol geweest. Dus maak ik van deze mogelijkheid gebruik om ook te zeggen: dankjewel Cees Grimbergen, dankjewel Gosse en Oatske.

Posted in Activiteiten 2010 door Jikke de Haan. No Comments

Tandem op de Markt van Mogelijkheden 2011

Waar is mijn kind thuis?

Thema gesprek onder leiding van Cees Grimbergen (o.a. bekend van rondom 10)

Op 26 maart 2011 vind de markt van mogelijkheden weer plaats. Ook Tandem gaat weer deelnemen aan deze markt.

Veel ouders met een kind met een (meervoudige) beperking komen op een gegeven moment voor de vraag te staan waar hun kind verzorgd gaat worden: thuis, in een grote instelling of in een klein zorginitiatief  zoals een Thomashuis. Tijdens de markt van mogelijkheden wil Tandem hierover het gesprek aangaan.

Dit gesprek vindt plaats onder leiding van: Cees Grimbergen

Tandem Zorg heeft verschillende partijen zoals ouders, instellingen en andere relaties uitgenodigd om met u te praten over deze keus.

Wij bieden zelf geen woonzorg aan. Wel bieden wij ambulante begeleiding en thuisondersteuning aan waardoor wij merken dat dit thema erg leeft.

Om bezoekers alvast een idee te geven:

Aanvangsttijden:           11:00, 12:30, 14:00

Locatie:                       Borne zaal.

Tot ziens op 26 maart a.s.

Posted in Activiteiten 2010 door Jikke de Haan. Reacties uitgeschakeld