Tandem afgeslankt verder !

Op 1 januari 2013 hebben wij het grootste deel van onze cliënten en medewerkers overgedragen aan collega zorginstelling ZORGINTENS te Drachten. Ondanks deze verandering zullen onze cliënten dezelfde hulpverleners houden.

Wijzelf gaan door met een bescheiden aantal cliënten. Wij blijven samen werken met een aantal ex medewerkers, die zich zelfstandig gevestigd hebben. Hierdoor is het mogelijk om ook cliënten met een dagelijkse zorgbehoefte te blijven bedienen.

Ook met Zorgintens blijven wij ten behoeve van een aantal cliënten samen werken.

Wij, voelen ons erg prettig bij deze reorganisatie. Wij kunnen ons weer volledig richten op de zorgvragen van onze cliënten. Wij nemen geen nieuwe cliënten meer aan. Aan nieuwe zorgvragers kunnen wij van harte Zorgintens aanbevelen. Zij onderschrijven onze uitgangspunten, namelijk deskundigheid en betrokkenheid , en werken daar actief aan verder !

Comments are closed.